Openstratendag 

Op zondag 21 september 2014 zal KAJ Asse aanwezig zijn in het verkeersvrije centrum. Net zoals vorig jaar kan er bij ons naar hartelust iets gedronken worden ter hoogte van drankenhandel De Bondt (Nerviërsstraat). Nieuw dit jaar is de samenwerking met OKRA Krokegem zodat u ook een hapje kunt eten. Bij dit alles hoort uiteraard een dansje op onze speciaal voorziene dansvloer, onder begeleiding van live muziek!

Naast spijs en drank kunnen de kinderen aan onze schminktafel terecht om er uit te zien als een stoere piraat, een betoverende prinses, een echte leeuw of zelfs een magische vlinder. Met de jongeren wordt een levende variant van Junglespeed gespeeld en wordt een echt viking Kubb veld voorzien.

Last but not least: Altijd al gedroomd om iemand van een (andere) jeugdbeweging uit te dagen? Kom KAJ Asse dan zoeken in de verkeersvrije straten van Asse.

The place to be is Asse, Nerviërsstraat 102, tussen 13u en 18u. Jij komt toch ook?

 

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *